Реєструйтеся на безплатний вебінар «Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта»

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
Візьміть участь у безплатному вебінарі від Вищої школи БПР

Експертус Охорона здоров'я запрошує взяти участь в безплатному вебінарі «Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта». Захід відбудеться 22.05.2024 об 11:00.

Лектор вебінару — Юлія Миколаєць, партнер Юридичної фірми STATUS, член Ради Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики України НААУ.

Також ознайомтеся з програмою підвищення кваліфікації «Правова освіта медпрацівників: як захиститися від конфліктів, штрафів та суду» від Вищої школи БПР. Завдяки їй знатимете, у яких випадках закон на вашому боці, і будете почуватися впевнено під час огляду пацієнтів, спілкування з керівником, перевірок державних органів та в будь-якій іншій робочій ситуації.

Зареєструватися на вебінар ►►►

Ефективний керівник медсестринського персоналу

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати роботу сімейного лікаря

З’ясуємо, які вимоги нині висуває законодавство до роботи лікарів первинної ланки медичної допомоги. А ще підкажемо, як підписувати декларації з пацієнтами. Детальніше про роботу сімейного лікаря — у статті
14565

COVID-19: порядок предоставления страховых выплат медикам

Медработник, которому установили инвалидность вследствие заболевания COVID-19, а также родственники в случае его смерти имеют право на одноразовую страховую помощь в соответствии с Законом Украины «Про захист населення від інфекційних хвороб»
1882

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді