Реєструйтеся на безкоштовний вебінар, присвячений медичним оглядам

Запрошуємо до участі у вебінарі спеціалістів з охорони праці, керівників підприємств та фахівців, які опікуються питаннями організації медичних оглядів працівників.

Запрошуємо до участі у вебінарі спеціалістів з охорони праці, керівників підприємств та фахівців, які опікуються питаннями організації медичних оглядів працівників.

Дата та час вебінару — 27 лютого 2014 року з 10:00 до 11:00.

Тема вебінару — «Організація медичних оглядів працівників, зайнятих на роботах із шкідливими умовами праці».

Лектор: КОНОНОВА Ірина Георгіївна — старший науковий співробітник ДУ «Інститут медицини праці НАМН України», кандидат медичних наук.

Взяти участь у вебінарі дуже просто! Пройдіть легку реєстрацію. Обов’язково заповніть усі поля із зірочкою та запам’ятайте електронну адресу, яку ви вказали при реєстрації.

Реєстрацію відкрито до 26 лютого 2014 року (до 16:00).

У день проведення вебінару необхідно зайти на портал «Служба охорони праці», клацнути на банер «Переглянути вебінар» та ввести свою електронну адресу, яку ви вказували при реєстрації.

 

Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
49411

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3394

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6521

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді