У Бортничах зняли заборону на користування водопровідною водою

ПАТ «АК «Київводоканал» запевнив, що вода повністю відповідає усім вимогам та нормативам Державних санітарних правил і норм

1 лютого ПАТ «АК «Київводоканал» повідомив про зняття заборони на користування водопровідною водою у мікрорайоні Бортничі для питних потреб, приготування їжі, миття посуду та купання.

«Після проведених профілактичних заходів та підтвердження протягом тривалого часу відсутності відхилень у результатах аналізів, вода повністю відповідає усім вимогам та нормативам Державних санітарних правил і норм», — повідомили представники підприємства.

Також вони звернулись із проханням до шкільних закладів та дитячих садків, де проходила дезінфекція водопровідних труб, перед початком роботи зливати воду протягом 30 хвилин.

Нагадуємо, що на початку місяця у водогін мікрорайону Бортничів потрапили каналізаційні стоки, що призвело до спалаху кишкової інфекції.

Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
49481

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3397

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6551

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді