Привітання з Днем медичного працівника у Житомирському інституті медсестринства

У Житомирському інституті медсестринства відбулося урочисте привітання з Днем медичного працівника. На захід завітала і головний редактор журналу «Довідник головної медичної сестри»

Головний редактор журналу «Довідник головної медичної сестри» Ганна СЕМЧИШИНА завітала до Житомирського інституту медсестринства та поспілкувалися з медичними сестрами — учасниками післядипломного навчання. Під час зустрічі головний редактор розповіла про те, як створюється кожен номер професійного видання «Довідник головної медичної сестри» — від пошуку авторів серед працівників міністерств та департаментів охорони здоров’я до моніторингу та аналізу найновіших нормативно-правових актів, пов’язаних з медсестринством.

У свою чергу, завідувач відділення післядипломної освіти Зоя ШАРЛОВИЧ розповіла про післядипломну підготовку молодших медичних спеціалістів в Житомирському інституті медсестринства в цілому, напрями та організацію занять слухачів курсів і тісну співпрацю із закладами охорони здоров’я.

Головний редактор журналу «Довідник головної медичної сестри» привітала всіх присутніх з Днем медичного працівника та побажала миру, злагоди, добробуту у кожному домі. Приємним сюрпризом для учасників післядипломного навчання стали подарункові сертифікати на передплату улюбленого видання.

Також Ганна СЕМЧИШИНА відвідала КУ «Центральна міська лікарня № 1» та привітала зі святом медсестринський колектив на чолі зі заступником головного лікаря з медсестринства Любов’ю ЛАПТЄВОЮ. А також завітала в Житомирську обласну психіатричну лікарню № 1, де поспілкувалася з чудовим спеціалістом — заступником головного лікаря з медсестринства Євгенією МИЛАШЕВСЬКОЮ, чиє фото і прикрасить липневий номер журналу «Довідник головної медичної сестри» (№ 7/2015).

Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
49740

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3402

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6614

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді