Заробити 10 балів для атестації, не виходячи з кабінету, тепер можливо!

Правильні відповіді на тести з 10 номерів журналу (які перевірятимуться викладачами згаданої кафедри) є підставою для отримання Посвідчення за формою, затвердженою МОЗ України, і нарахування 10 балів під час проходження атестації.

Спільний проект Дистанційного навчання керівників медичних закладів від журналу «Управління закладом охорони здоров’я» та Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика продовжено на 2014 рік. Починаючи з березневого номеру 2014 року читачі журналу отримуватимуть лекції з тестовими завданнями, успішне проходження яких є підставою для нарахування 10 балів під час проходження атестації.

Починаючи з березневого номеру 2012 у журналі на постійній основі публікується Дистанційний цикл тематичного вдосконалення менеджерів охорони здоров’я. Ця важлива рубрика містить лекції з тестовими завданнями модульної Програми післядипломної підготовки керівників медичних закладів за спеціальністю «Управління охороною здоров’я» кафедри управління охороною здоров’я Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика. 
Правильні відповіді на тести з 10 номерів журналу (які перевірятимуться викладачами згаданої кафедри) є підставою для отримання Посвідчення за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України (МОЗ), і нарахування 10 балів під час проходження атестації. Після закінчення Дистанційного циклу слухачі, які набрали найбільшу кількість балів, можуть бути зараховані поза конкурсом на навчання за Програмою післядипломної підготовки керівників медичних закладів за спеціальністю «Управління охороною здоров’я» тривалістю 1,5 року (18 місяців) за очно-заочною формою навчання.

Зазначимо, що освітній проект з очно-заочною формою навчання за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я», організований спільно Національною медичною академією післядипломної освіти імені П. Л. Шупика та редакцією журналу «Управління закладом охорони здоров’я», є першим подібним проектом для медиків в Україні. Проект передбачає два етапи навчання: заочний з елементами дистанційного навчання (10 місяців) на базі друкованого журналу «Управління закладом охорони здоров’я» та очний — строком 1 тиждень на базі НМАПО ім. П. Л. Шупика, за такими напрямами як організаційний, фінансовий, інформаційний менеджмент, маркетинг, управління якістю тощо. Після очної частини навчання слухач отримує посвідчення про закінчення циклу тематичного удосконалення з відміткою «20 балів» за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України.

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
50644

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3457

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6891

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді