Адвент-календарі для медиків: заберіть свої подарунки

Ми заздалегідь потрубувалися про ваш святковий настрій, тож підготували адвент-календарі від системи «Експертус Медзаклад», журналів «Управління закладом охорони здоров'я» і «Довідник головної медичної сестри». Оберіть адвент-календар для себе!

Адвент-календар від системи «Експертус Медзаклад»

Частинку нашого тепла, сюрпризи й помічні матеріали редакція системи «Експертус Медзаклад» запакувала у цей адвент-календар. Заходьте і відкривайте комірки, щоб створити собі святковий настрій та отримати подарунки.

Щодня активуватиметься нова дата — відповідна комірка підсвічуватиметься веселковим сяйвом, доки ви її не відкриєте. Щоб відкрити комірку з датою, просто натисніть на неї. 

Адвент-календар від журналу «Управління закладом охорони здоров'я»

Уже за декілька тижнів святкуватимемо Різдво. Але що робити, якщо святкового настрою немає, а є лише купа клопотів і незавершених робочих завдань? Звісно, вести адвент-календар! Наш адвент-календар не з шоколадками, але він вам неодмінно сподобається! На вас чекають корисні подарунки, привітання, цікаві завдання з призами, чудові ідеї, як додати дива у буденне життя.

Щодня в адвент-календарі активуватиметься нове віконечко із цікавинками. Відкрити всі разом наперед не вийде. Але подарунки за минулі дати надійно зберігатимуться для вас у своїх віконцях. Обов’язково знайдіть і виконайте три завдання від Святого Миколая, щоб отримати різдвяний подарунок. 

Адвент-календар від журналу «Довідник головної медичної сестри»

Якщо з певних причин не вдалося зазирнути в календар у певну дату, не переймайтеся: він індивідуальний і завдання чекатимуть на вас. Однак рекомендуємо заходити в календар день у день, адже в ньому не лише чимало цікавих задумів для передсвяткових робочих днів, а й ідеї для чарівного сімейного дозвілля на вихідних. 

Щодня активуватиметься нова дата — відповідне віконце підсвічуватиметься веселковим сяйвом, доки ви її не відкриєте.

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати роботу сімейного лікаря

19 травня відзначаємо Всесвітній день сімейного лікаря. Тож з’ясуймо, які вимоги нині висуває законодавство до роботи лікарів первинної ланки медичної допомоги
14727

Як штучний інтелект трансформує роботу керівника медичного закладу, лікаря та медсестри

Розглянемо основні способи застосування штучного інтелекту в роботі різних медичних працівників на основі аналітики української AI-платформи телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків Ringostat
298

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді