Стартував новий цикл дистанційного навчання

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у новому циклі дистанційного навчання, який стартує у березні. Після завершення циклу учасники отримують посвідчення із позначкою «20 балів», які необхідні Вам для атестації.

Поспішаємо повідомити вам, що в березні стартує наступний цикл тематичного удосконалення за очно-заочною формою з елементами дистанційного навчання зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

Після завершення циклу учасники отримують посвідчення із позначкою «20 балів», які необхідні Вам для атестації, за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України (МОЗ) відповідно до пп. 2, 3 наказу МОЗ «Про затвердження Змін до Положення про проведення іспитів на передатестаційних циклах» від 07.07.2009 № 484.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у сучасному освітньому проекті. Умови — у кожному номері журналу «Управління закладом охорони здоров’я».

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
50640

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3457

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6882

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді