У МОЗ відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Кращих медиків та працівників центрального апарату МОЗ Олег МУСІЙ нагородив Грамотами та Подяками Міністерства охорони здоров’я України.

13 квітня 2014 року у Міністерстві охорони здоров’я України відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Від імені Міністерства Олег МУСІЙ подякував медикам за високий професіоналізм та запевнив, що докладе зусиль для того, щоб ця надважлива професія, у результаті побудови нової національної системи охорони здоров’я, набула належного статусу у суспільстві.

Перший заступник Міністра Руслан САЛЮТІН подякував за роботу співробітникам Міністерства та управлінь і департаментів охорони здоров’я на місцях. «Ваша робота є взірцем для співробітників багатьох міністерств і відомств, ви є справжніми державними службовцями. Від вашої роботи залежить стан медицини країни», — зазначив він.

Олег МУСІЙ побажав всім медикам країни та апарату Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) міцного здоров’я, родинного затишку та миру. Також привітання надіслали Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ і Віце-прем'єр-міністр України Олександр СИЧ. Кращих медиків та працівників центрального апарату МОЗ Олег МУСІЙ нагородив Грамотами та Подяками Міністерства охорони здоров’я України.

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
50644

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3457

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6889

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді